Toms Guldpulje forgylder familieidrætten i SSV

Toms Guldpulje forgylder familieidrætten i Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg ”SSV”

Med støtte fra Toms Guldpulje kan SSV nu sætte gang i at kunne tilbyde forældre til sejlerbørn muligheden for at kunne sejle en tur imens deres børn sejler jolle/er til træning.

Selvfølgelig sammen med en instruktør.

Sejlklubben er indehaver af en Soling til dette formål:

SSV har fået bevilget et nyt storsejl til Solingen i støtte fra Toms Guldpulje (8.800 kr). Med bevillingen kan SSV se frem til at komme i gang med projektet.

I SSV glæder vi os over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye børn og voksne i foreningen.

Gyldne tider for familieidrætten Familietid er kvalitetstid. Derfor har Toms og Danmarks Idrætsforbund skabt Toms Guldpulje. Puljens formål er at forgylde initiativer, der kan få flere familier ud og røre sig. I år har SSV og 165 andre idrætsforeninger fået støtte til familieidrætsaktiviteter.

Om Toms Guldpulje • Puljen uddelte 2 mio. kr. i 2019 og vil åbne for ansøgning igen i 2020 • Alle idrætsforeninger under Danmarks Idrætsforbund kan ansøge puljen • Mere information om Toms Guldpulje og ansøgning via www.dif.dk/tomsguldpulje

Kontakt:

SSV

Allan Larsen

sejlklubben.snekken.ungdom@gmail.com

Toms Guldpulje: Konsulent, Trygve Laub Asserhøj tomsguldpulje@dif.dk / 4326 2173