Ny mand på Nordhavnen

Kære Sejlere

 

Jeg hedder Peter Kehlet, og er den ny mand på Nordhavnen, da Michael Larsen flytter tilbage til Klintholm Havn.

Jeg startede i havneadministrationen i år, men har længe haft min gang på Nordhavnen, da jeg er aktiv sejler, og har været det med mellemrum siden jeg startede som optimistsejler i Vedbæk sejlklub.

Jeg har sejlet tur- og kapsejladser, fritidsfisket, dykket og idag er jeg også bådfører i redningsselskabet.

Jeg er uddannet værktøjsmager og har en alsidig baggrund der har bragt mig forbi militæret, fiskeri i Nordatlanten, forskellige roller i maskinbranchen og senest har jeg været Facility manager i medicinal og fødevarebrancherne, hvor jeg har haft en bred berøringsflade med brugere og håndværkere, og jeg har haft alle aspekter af anlæg, drift og vedligehold af større fabriksenheder helt inde på livet.

Fremover kommer jeg til at samarbejde tæt med Ove, som jo kender Nordhavnen endnu bedre jeg selv gør, så selvom jeg fremover vil være det faste ansigt på havnen vil vi heldigvis fortsat se Ove en gang imellem.

Jeg glæder mig til at møde alle havnens brugere og jeg håber i vil dele jeres oplevelser og erfaringer på havnen med mig, så vi også fremover kan sikre at Nordhavnen er et godt sted at være for både gæster of faste brugere.
 

Venlig hilsen

Peter Heinesen Kehlet
Vordingborg Nordhavn

Mobil: 40494425
pkeh@vordingborg.dk

(Visited 11 times, 1 visits today)