Meddelelse om Erik Dyekjærs dødsfald

Meddelelse til Sejlklubbens medlemmer

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelse om, at Erik Dyekjær ikke længere er iblandt os.

Erik døde onsdag d. 17 juni om aftenen på Næstved Sygehus. Erik havde været ramt af alvorlig sygdom, men vi fornemmede, at Erik var helbredt, og at det gik den rigtige vej. Erik blev 73 år.

Erik var mangeårigt medlem af Sejlklubben Snekken, men det er nok mest i rollen som havnefoged for Vordingborg Nordhavn, de fleste vil huske Erik.

Erik har i den grad sat sit præg på havnen. Vi nød alle godt af den måde Erik organiserede og passede havnen på. Det var vigtigt for Erik, at havnen altid fremstod velholdt, ligesom det lå Erik stærkt på sinde, at serviceniveauet altid var højt for både medlemmer som gæstesejlere. Erik var ligeledes stærkt engageret i etableringen af vores nye broer.

Erik begyndte som havnefoged i 1994 for Sejlklubben Snekken og fortsatte sit virke som havnefoged for Vordingborg Kommune indtil 1. april 2014.

Vore tanker går til Eriks hustru Anne-Marie, sønnerne Martin og Lennart samt svigerbørn og børnebørn.

Ære være mindet om Erik Dyekjær

Erik bisættes fra Vordingborg Kirke torsdag d 25. juni 2015 kl. 13.00 og Eriks familie byder alle med tilknytning til Erik velkommen til at deltage i bisættelsen.

Niels Mikkelsen