Klubben har doneret 5.000,00 kr. til Dansk Søredningsselskab

Som omtalt på Snekkens generalforsamling d. 10.3.16 har klubben doneret 5.000,00 kr. til Dansk Søredningsselskab til hjælp ved etablering af redningsstationen i Vordingborg.

Nedenstående vises takken fra stationslederen:

Jeg skal på vegne af Dansk Søredningsselskab i Vordingborg takke mange gange for Sejlklubben Snekkens  opbakning omkring den kommende station.

Stationen er blevet etableret, og der er bestilt en ny båd, som kommer i løbet af sommeren. Indtil den kommer, får vi stillet en træningsbåd til rådighed, som kommer i løbet af april/maj måned.

Pengene vil indgå i den samlede pulje til etablering af stationen, som omfatter sikkerhedsudstyr, indretning af stationen, uddannelse materiale osv.

Vi i Dansk Søredningsselskab Vordingborg  glæder os meget over den store velvilje, som Sejlklubben Snekken har vist os, og glæder os til godt samarbejde fremadrettet.

Med venlig hilsen / Best regards

Michael Støvring