Kassererens gmail konto er nede.

Efter et par hæsblæsende dage med en hel del telefonopringninger fra medlemmer, der fortalte om den modtagne mail, hvor jeg skulle have anmodet om penge m.m., er kontoen nu på plads igen.
Der kan igen sendes mail som sædvanlig til jamonand@gmail.com.
Til orientering kan oplyses, at Google slettede hele kontoen, da de opdagede den usædvanlige aktivitet. Alle kontakter er væk, og al mailkorrespondance er også væk,
Det var noget at en opgave at få genskabt kontoen, da sproget på et tidspunkt var arabisk.
Kodeordet er nu ændret et par gange og er et “stærkt” kodeord ligesom der er etableret to-trins bekræftelse, hvilket kan anbefales. – Det betyder, at forsøges der adgang til min gmail konto fra en anden PC end den jeg arbejder på, får jeg tilsendt en SMS kode, jeg skal bekræfte for, at der kan skabes adgang. Altså en ekstra sikkerhed for hackerindbrud.
Jeg beklager de forvoldte bekymringer og ulejlighed, men sagen skulle nu være historie.
——————————————————————————————

 

 

17.7.14 har en ondsindet person infiltreret kassererens gmailkonto: jamonand@gmail.com og sendt medelelse til de kontakter, der er registreret på kontoen.
Der skrives noget i retning af, at jeg er i Tyrkiet og mangler penge og man anmodes om at overføre pengene til Union Bank.

Meddelelsen skal slettes fluks.
Metoden er desværre ikke ukendt, og jeg har selv modtaget sådanne mails tidligere.

Google slettede kontoen, men den er genåbnet igen. Den fungerer imidlertid ikke korrekt, og jeg overvejer at etablere en ny.
Jeg er bekendt med, at mails til mig på den gamle konto jamonand@gmail.com, sandsynligvis ikke når frem.

Ring i stedet for på mobil 23725760, hvis der er presserende sager.

(Visited 7 times, 1 visits today)