information om hjemmesiden.

Her følger lidt information om de sidste nye tiltag på hjemmesiden.

Sejlerskolen og ungdomsafdelingen er flyttet op som hovedmenu. Dette tiltag skyldes at nye medlemmer ofte søger efter disse 2 emner. De skal derfor være nemt tilgængelige.

Da der kun er plads til et bestemt antal hovedmenuer, har jeg valgt at flytte hovedmenuen ”Billeder” ned som en undermenu til Pæleormen.

Hovedmenuen ”Bliv medlem” er blevet flyttet op som en menu på den øverste røde kolonne.

Se vedhæftede billede nederst på siden.

Menuen ”Bliv medlem” kan ligeledes findes under hovedmenuerne ”Sejlklubben” samt ”Havnen / Takster”

Ungdomsafdelingen har fået tilført 7 nye sider/faner. Blandt andet en fane kaldet ”håndbog for sejlerforældre” til hjælp for forældre der ingen sejlerbaggrund har. De 7 nye faner er stadig under revision, så der kan godt ske små ændringer i nærmeste fremtid.

Nederst på hver side er der blevet lagt en tæller ind, så man kan se, hvor mange gange den enkelte siden er blevet besøg i alt, og hvor mange gange siden er blevet besøgt på dagen. Ens computer tæller kun en gang, det vil sige, at besøger man hjemmesiden fx 3 gange på en dag, vil det kun tælle som en gang.

Tælleren er begyndt at tælle fra d. 10. januar 2016

Ellers har vi fået en ny sponser ”BMP MONTAGE” få mere information ved at klikke på reklame billedet.

Udklip 1Hilsen Allan