60 fods trimaran til Vordingborg.

60 fods trimaran til Vordingborg.

 

Så kom den store trimaran til Vordingborg, Men ikke til Nordhavnen.

 

Ved 18.30 tiden i aftes gik trimaranen gennem Masnedsundbroen, fulgt af vor følgebåd “Dykanden”, som måtte have godt gang i gashåndtaget for at følge med. Ole Svensson og Kjeld Gerdrup var sejlet ud for at tage imod og hjælpe med tillægningen, hvis det blev aktuelt.

Det var meningen at anløbe Nordhavnen, hvilket blev forsøgt, med grundet lidt lavvande og en dybgang på 1,95 lykkedet det ikke.

Trimaranen tog grunden i indløbet og man besluttede at sejle tilbage til Sydhavnen, hvor den p..t ligger.

Xavier overvejer om der skal gøres forsøg herpå senere, når vandet er steget igen.

 


 

 

Og se iøvrigt Xavier’s hjemmeside/blok: http://www.yasasin60.wordpress.com/

 

Xavier Destremau meddeler, at de regner med at afsejle fra Rostock tidlig torsdag morgen d.10. april og forventes at anløbe Nordhavnen om aftenen ved 17- 18 tiden, naturligvis afhængig af vind og vejr.

 

Inden turen går videre til Tyrkiet, skal der trænes med båden og Xavier vil meget gerne have nogle sejladskyndige medlemmer af sejlklubben med ud at sejle, specielt på de første ture.

 

Xavier har lavet en kalender på sin hjemmeside/blok, se nedenstående link. I højre side er der et link til “calendar 2014”, og der er også en beskrivelse af træningssejladserne.

 

Mail til Xavier hvis du er intereseret i at komme ud at sejle med dette store skiv.

http://www.yasasin60.wordpress.com/

 

 

Xavier Destremau (medlem af Snekken) bliver skipper på en stor fransk trimaran, der skal sejles til Tyrkiet til foråret.

Trimaranen får et midlertidigt ophold i Vordingborg, inden turen går sydpå.

Mens den er i Vordingborg satses der på nogen træningssejlads og det er tanken, at medlemmer af sejlklubben kan hyre på efter et aftalt mønster.

Er man en stabil sejler og har en god fysik, er der måske mulighed for hyre på sejladsen eller en del af den til Tyrkiet.

 

Se dette link til Bådnyts artikel om projektet: http://www.baadnyt.dk/component/com_categoryblock/Itemid,627/id,4460/view,article/

Se mere om projektet her: http://yasasin60.wordpress.com/

 

 

 

 

(Visited 49 times, 1 visits today)