Ungdomsafdelingen søger trænere til den kommende sæson.

Ungdomsafdelingen i Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg søger trænere til den kommende sæson.

Brænder du for sejlsport og har du lyst til at være en del af et trænerteam med fokus på udvikling, sammenhold, sejlads for nybegynder og øvede, så søger SNEKKEN frivillige trænere.

I SNEKKEN tilbyder vi børn og unge træning i Optimist, Tera, Feva, Zoom8 og 29’er. Vi har et fantastisk miljø, supergode træningsforhold, og en lang tradition for træning og kapsejlads.

Fra påske til efterårsferien trænes der hver mandag og torsdag kl. 17.00–19.00.

Vi afholder træner- og instruktørmøde i ungdomsafdelingen mandag den 28. januar kl. 19.00. Her er du meget velkommen til at deltage og høre mere om ’arbejdet’. Alle er velkomne, uanset niveau – det vigtigste er, at du har tiden og godt kan lide unge mennesker.

Vi ønsker, at udvikle og fastholde gode trænere. Vi hjælper hinanden med planlægningen af den daglige træning, så du altid har nogen at sparre med. Vi er en lille kerne af faste trænere, men vi har brug for din hjælp til at få flere sejlere på vandet.

Sejlklubben SNEKKEN er en klub som sætter en ære i at følge med udviklingen, og ungdomsafdelingen nyder solid støtte fra klubbens bestyrelse og en aktiv forældregruppe. Vi har desuden en god opbakning fra Dansk Sejlunion og Sydstævnekredsen.

Vi tilbyder:

• at du kommer til at indgå i et trænerteam med fokus på udvikling
  • samvær med unge der sætter pris på at være på vandet
  • en oplagt mulighed for at blive integreret i klubben

Vi søger en træner:

• med et smittende godt humør og engagement
  • med praktisk sejlererfaring og eventuelt trænererfaring
  • der kan indgå i et fleksibelt trænerteam (hvis du kun har tid til at træne en af dagene, er det også en mulighed – vi er meget fleksible).

Hvis du vil vide mere:

Se http://www.sejlklubben-snekken.dk/ungdom-2

Kontakt venligst sejlklubben.snekken.ungdom@gmail.com    –   Eller mød op den 28. januar.