Træningscenter

forside_logo

Januar og februar er en slem tid for sejlerfolket. Bådene ligger fast i isen, eller er lagt op på land, og det er alt for koldt og fugtigt til at male og lakere eller på anden måde klargøre det kære fartøj. Nogle bliver apatiske og triller tommelfingre, andre går hvileløse rundt og mumler noget om at stikke af jorden rundt, så snart isen bryder op.
For at lette lidt på stemningen i sejlklubber og nærmeste havneknejper, har Foreningen Duelighedsklubben, som siden 2002 har været frontløbere for søsikkerhed og sejlerglæde, etableret en
ny og gratis internet-service, med udfordringer og inspiration til alle søfolk, som vil genopfriske eller vedligeholde de maritime kundskaber, og være toptrimmede bådførere når det endelig går løs på havet.
God fornøjelse – det starter med et klik på “Y3-udfordringen” i menyen på:

www.duelighed.dk

knob
Knob og stik

Se animeringer af knob hos
animatedknots.com