SNEKKENS MADKLUB

Vi holder gryden i kog!

Madklubben er et tiltag under Aktivitetsudvalget, hvor vi inviterer til et godt måltid mad i herligt selskab og en ekstra mulighed for at se klubkammeraterne hen over den lange, mørke vinter.

Vi skiftes til at lave mad, men du behøver ikke at kokkerere for at være med; du er hjertens velkommen alligevel. Vi har forståelse for, at ikke alle kan lave mad til 25 mennesker på en almindelig hverdag. Men har du lyst til at stå for maden, er der frit slag. Vi sigter ikke efter gourmetmad, men et godt måltid til max. 30 kr. Madklubben sælger øl, vin og vand, som kan nydes til maden.

Vi mødes ca. hver 14. dag i vintersæsonen fortrinsvis onsdage kl 18:30 i Ungdomsafdelingen;

datoerne for 2020 er indtil videre onsdagene d. 15/1, 29/1, 12/2, 26/2,  11/3 og 25/3.

Tilmelding skal ske senest søndag, før vi samles, til

Arne Jakobsen aj@cartmate.dk

Charlotte Werner på charlotte.werner@hotmail.com eller sms på 42916500.

Velbekomme & vel mødt!
Aktivitetsudvalget