Ravns café

RAVNS CAFÉ

Cafeen åbner lørdage kl. 10.00 og slutter kl 12.00 i perioden fra klubbens standernedhaling, frem til forårets  standerhejsning. Det bliver typisk til ca. 25 lørdage over sæsonen, 600-700 besøgende, ca. 250 kander kaffe, mange småkager, jokes, diskussioner og hyggelige timer

Tove Ravn fortæller…

“Det var ved et besøg hos en sejlklub i Kiel, at æresmedlem RAVNEN (Johan Peter Ravn) og hans hustru Tove blev inspireret til at lave en lørdagscafé hjemme i Sejlklubben Snekken. I Kiel mødtes klubbens medlemmer et par timer hver weekend,  i perioden fra medlemmernes både var tage på land, og frem til starten af næste sejlersæson. Efter der blev slået på klokken gik snakken løs, og der blev drøftet mange forskellige emner – ikke kun sejlerrelateret. Den ide bragte RAVNEN med hjem til Snekken. Johan Peter Ravn døde i 2017, men cafeen eksisterer endnu gennem ca. 10 sæsoner.”

Der er kaffe fra kl. 10.00 og fra kl. 11.00 kan der købes en øl eller vand og måske nydes en ”lille en”, doneret medlemmerne.

Alle klubbens medlemmer er velkommen!