Nyhedsbrev nr. 2 / 2018

Nyhedsbrev nr. 2 / 2018 fra Sejlklubben Snekkens Ungdomsafdeling

Sommerferien er næsten slut, skolerne starter op igen, og det gør sejladsen heldigvis også 😀

Første træningsdag efter sommerferien er mandag den 13. august.

Læs denne gang om:

• Generel information
  • Forældrehjælp
  • Trænerteam efterår 2018
  • Stævner
  • Klubmesterskab
  • Synlige trænere
  • Retningslinjer for medlemmers brug af klubbens joller
  • 606’er
  • Dato for sæsonafslutning
  • Dato for standernedhaling.

Generel information

Alle skal være klar – omklædte – til skippermøde kl. 17.00, så vi hurtigt kan rigge jollerne til og komme på vandet.

Forældrehjælp

Forældre som vil hjælpe til, er velkomne til at melde sig under fanen hos Lotte og få tildelt brovagter. Forældre som ikke har brovagt, er velkommen på pladsen før kl. 17 og efter kl. 19. Det er vigtigt at sejlerne selv lærer at rigge joller til/af osv. og vi oplever at sejlerne er langt bedre selv-hjulpne og modige, uden sine forældre i nærheden 😀

Trænerteam efterår 2018

Foruden reservetrænere samt forældre, ser det faste trænerteam ud som følger:

• Henrik Wulff
  • Lotte Monefeldt
  • Allan Larsen
  • Niels Roesdahl Larsen
  • Bo Kuno Christensen – Hovedsagelig træner om mandagen
  • Signe Joensen
  • Kim Nybo – Hovedsagelig brovagt om mandagen
  • Jan Frederiksen
  • David Niklas Joensen

Stævner

Målet for efterårssæsonen vil for nogle være at forberede sig til HARBOE CUP 29-30. september 2018.

Følgende jolletyper kan deltage i Harboe Cup = Opti (A, B, C), Tera, Feva, Zoom8, Europe, Laser, 29er.

Vi håber, at mange vil overveje denne weekend. Det er et rigtig godt begynderstævne. Ikke mindst fordi vi kommer mange fra sejlklubben, og dermed kan hjælpes ad. Vi kommer også med egen følgebåd, som dog hovedsagelig vil være at finde på optimist C banen, så C-sejlerne kan komme over i følgebåden imellem sejladserne – Dels for at slappe lidt af og fx komme på wc, og ikke mindst snakke lidt om det hele.

Ellers vil vi i trænerteamet ikke gøre så meget ud af stævner i efteråret, da interessen pt ikke er stor.

Er der enkelte sejlere samt forældre der har mod på at tage udfordringen op, så findes der mange gode stævner rundt om i landet. Et godt eksempel på dette, kunne være et kommende stævne i Sletten.

Link til invitation: https://slettenbaadeklub.klub-modul.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=20

Link til tilmelding og betaling: https://slettenbaadeklub.klub-modul.dk/cms/EventOverview.aspx

Klubmesterskab

Vi påtænker at afholde klubmesterskaberne på de almindelige træningsdage.

Foreløbig stiler vi mod følgende dage:

Mandag den 17. september og torsdag den 27. september

Mere herom senere.

HUSK at de der fik pokaler med hjem fra sidste års klubmesterskab, skal aflevere dem til trænerne inden den 1. september. Pokalerne skal være indgraveret med navn og årstal, i lighed med tidligere indgraveringer. Hvis I er i tvivl om hvordan indgraveringen skal foregå, så kontakt Lotte Monefeldt på
tlf.nr. 6094 2440.

Synlige trænere

Trænere og brovagter vil fremover være iført en t-shirt/cap med sejlklubbens logo og “instruktør” på ryggen, så der ikke er tvivl om, hvem der er ‘på havnen’

.

Retningslinjer for selvstændigt brug af joller

Vi er ved at udarbejde retningslinjer for selvstændigt brug af joller i fritiden.

Det bliver noget med, at man skal godkendes af både trænere og forældre.

En logbog skal udfyldes både før og efter sejlads

Mere information herom følger til træning.

606’erne

Vi overvejer at sælge den gule 606’er der pt står på land. Dels har den ikke været i bruge i flere år, og dels han vi ikke en pæleplads til den.

Vi vil beholde den hvide 606’er der allerede ligger i vandet ved følgebådene, som er klar til brug.

Vores Soling er også et godt alternativ til 606’eren, og den ligger også og er sejlklar.

Dato for sæsonafslutning

Årets sidste træningsdag bliver torsdag den 11. oktober.

Dato for standernedhaling

Lørdag den 27. oktober

Kontingentet kan indbetales på klubbens konto i Nordea:
0040- 0550451050 eller på MobilePay: 23646 med medlemmets navn som reference.

Juniorer (unge op til 25 år)
500,00 kr. pr. år

Søskende til et kontingentbetalende juniormedlem får reduceret kontingentet med 50%.
250,00 kr. pr. år

Vi følger normalt skolernes ferier.

I kan også følge med på disse 2 links: