SSV på Facebook

Bliv medlem af klubbens Facebookgruppe.

Gruppen består af over 170 medlemmer.

Du kan f.eks dele fotos eller en god historie fra dine sejleroplevelser.

Måske ønsker du at starte en debat? Vi henstiller naturligvis til en god og sober tone.

Gruppen er en såkaldt lukket gruppe, og dermed kun for medlemmerne af SSV.

• Hvad er en Lukket gruppe: Alle på Facebook kan se gruppens navn, dens medlemmer og personer, der er inviteret til at blive medlem af gruppen. Men det er kun medlemmer, der kan se opslag i gruppen.Vil du være medlem af en lukket gruppe, skal et af gruppens medlemmer tilføje dig – eller du skal anmode om at blive medlem. I dette tilfælde er alle velkomne, så hold dig ikke tilbage med at anmode om at blive medlem.
  • En gruppe, der er oprettet med indstillingen lukket, kan være lige så åben og imødekommende for nye medlemmer som en åben gruppe. En lukket gruppe er mere hensynsfuld i forhold til venner, der ikke er interesseret i gruppens emne. Med andre ord undgår man at “spame” sine andre facebookvenner med det der foregår i gruppen / på forummet

Vi ses på gruppen: