Det er blevet besluttet at sejlklubben skal på Facebook. Se adressen nederst på siden.

Hvad skal vi bruge Facebook til? Gruppen kan bruges som et åbent forum. Gruppen kan fx bruges til at dele et sejlerbillede eller en god historie eller til at starte en god debat. Det er op til den enkelte.

Vi starter med at oprette en lukket gruppe. Trods navnet er gruppen for ALLE. Alle er velkomne.

En gruppe, der er oprettet med indstillingen lukket, kan være lige så åben og imødekommende for nye medlemmer som en åben gruppe. En lukket gruppe er mere hensynsfuld i forhold til venner, der ikke er interesseret i gruppens emne. Med andre ord undgår man at “spame” sine andre facebookvenner med det der foregår i gruppen / på forummet

• Hvad er en Lukket gruppe: Alle på Facebook kan se gruppens navn, dens medlemmer og personer, der er inviteret til at blive medlem af gruppen. Men det er kun medlemmer, der kan se opslag i gruppen.Vil du være medlem af en lukket gruppe, skal et af gruppens medlemmer tilføje dig – eller du skal anmode om at blive medlem. I dette tilfælde er alle velkomne, så hold dig ikke tilbage med at anmode om at blive medlem.

Vi ses på gruppen: