SSV på Facebook

Bliv medlem af klubbens Facebookgruppe.

Gruppen består af over 180 medlemmer.

Gruppen kan bruges som et åbent forum. Gruppen kan fx bruges til at dele et sejlerbillede eller en god historie eller til at starte en god debat. Dette er op til den enkelte.

Gruppen holder en positiv stemning, og medlemmerne svarer hinanden i en god tone og med respekt for, at der er plads til forskellighed. Medlemmer der ikke respekterer dette, bliver lukket ud igen.

Vi ønsker en åben og livlig debat i SNEKKEN, og opfordrer alle der har lyst til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål til at være med. Men vi gør samtidig opmærksom på, at vi forventer disse retningslinjer overholdt, og at vi forbeholder os retten til at fjerne indlæg der ikke lever op til retningslinjerne.

• Du må ikke skrive indlæg med racistiske eller injurierende kommentarer.
• Du må ikke chikanere andre.
• Du skal holde debatten i en ordentlig og respektfuld tone.
• Du må ikke afsløre andres personlige eller personfølsomme oplysninger.
• Du skal overholde gældende love og retningslinjer herunder injurie- og ophavsretsloven.
• Du må ikke modarbejde eller på anden måde skade klubbens omdømme eller formål.
• Du deltager i debatten under eget ansvar.
• Andres debatindlæg må ikke kopieres eller bruges i andre sammenhænge.
Redigeringen af debatten på SNEKKEN sker efter webredaktionens skøn. Hvis en brugers debatindlæg skønnes at skade klubben, eller er i strid med gældende lovgivning, og/eller ovenstående retningslinjer ikke overholdes, forbeholder redaktionen sig ret til at udelukke brugeren fra debatten.

Indlæg der overtræder reglerne vil blive slettet uden varsel.

Gentagne overtrædelser vil resultere i udelukkelse fra gruppen uden varsel.

• Hvad er en Lukket gruppe: Alle på Facebook kan se gruppens navn, dens medlemmer og personer der er inviteret til at blive medlem af gruppen. Men det er kun medlemmer, der kan se opslag i gruppen.Vil du være medlem af en lukket gruppe, skal anmode om at blive medlem. I dette tilfælde er alle velkomne, så hold dig ikke tilbage med at anmode om medlemsskab.

Kom og vær med: