Bukkegård vejledning

Bukkegård

BRUGER VEJLEDNING

Medlemmer af Sejlklubben Snekken kan frit anvende sejlklubbens bukkegård, placeret på vinterplads ”Sibirien”.

Ved anvendelse skal medlemmerne følge efterstående brugervejledning:

1. Du skal være medlem af Sejlklubben Snekken og implicit have betalt dit kontingent. Bemærk kontingent perioden er 1. JAN – 31. DEC.
  2. Opbevaring gælder kun vinterstativer/bukke, klodser og stativer til vinterpresenninger. Bådvogne og trailere er ikke tilladt.
  3. Betingelsen er, at materialerne er forsynet med tydeligt vejrbestandigt mærkat med navn og telefonnummer.
  4. Forud for henstilling skal du tænke på de næste. Vis forudseenhed – dit materiel kunne ende nederst i bunken.
  5. Intet materiel må låses fast, så andre ikke umiddelbart kan flytte det. Det må meget gerne være surret sammen, men kun således det kan flyttes af max. 2 mand.
  6. Start yderst fra hver af siderne for porten, og stativerne/bukkene, der sættes sidst ind, skal planlægges udtaget først ud til efteråret, således at andre ikke skal flytte rundt på materialet for at få deres stativer/bukke ud.
  7. Al brug foregår på ejet ansvar og risiko.
  8. Mod forudgående aftale, instruktion og gebyrbetaling kan ikke medlemmer af Sejlklubben Snekken låne plads i bukkegården. Tilladelse kan alene ske ved henvendelse til Havne- og bygningsudvalget. Gebyret er som udgangspunkt svarende til et fuldt medlemskontingent.
  1. Brugere skal rydder op efter sig.

God fornøjelse

Havne- og bygningsudvalget 08/2019