Årets første nyhedsbrev - 2018.

Velkommen til årets første nyhedsbrev fra Sejlklubben Snekkens Ungdomsafdeling.

Læs denne gang om:

• Nye formænd
  • Ny mailadresse
  • Dato for forårsklargøring
  • Dato for standerhejsning
  • Dato for sæsonstart
  • Trænerteam 2018
  • Træningslejr i maj og juni
  • Havnens dag
  • Kontingent 2018
  • Kalender

Nye formænd

Dorthe Roesdahl Larsen har valgt at takke af som formand for ungdomsudvalget efter seks år på posten.

Posten som formand kan virke overvældende stor, og det har derfor ikke været enkelt at finde en afløser.

Lotte Monefeldt og Allan Larsen har derfor valgt at gå sammen og løfte denne post i fællesskab.

Ny mailadresse

Ungdomsafdelingen har fået sin egen mailadresse:

sejlklubben.snekken.ungdom@gmail.com

Mails til ungdomsafdelingen skal fremover sendes til denne mailadresse, ligesom mailen vil blive brugt til afsendelse af mails, fx nyhedsmail.

Når I læser denne meddelelse, bedes I skrive til den nye mailadresse, så vi på den måde let kan få registreret jeres private mailadresser.

Vi får også på den måde en ide om hvem og hvilke mailadresser der ønsker mails fra ungdomsafdelingen

Dato for forårsklargøring

Som noget af det første, skal vi have gjort forårsklart. Det bliver lørdag den 31. marts kl. 10, hvor vi blandt skal sætte følgebådene i vandet og alle jollerne skal bæres ud på plads.

Vi håber meget på en stor forældreopbakning til dette projekt. Vi har brug for muskler, og jo flere vi er, desto hurtigere og nemmere vil det gå.
Vi håber derfor, at vi ses den 31. marts, hvor både muskelstyrke og måske en kage, vil være velkomment og bidrage til socialt samvær.

De to store stabler/stakke optimistjoller i bunden af huset skal dog ikke bæres ud på plads endnu. Det er nemlig mest hensigtsmæssigt, at optimistjollerne ikke fylder op ude på pladsen i april måned, når bådejerne skal have deres master ud.

Dato for standerhejsning

Der er Standerhejsning lørdag den 21. april kl. 14.

Vi mødes kl. 13.45, hvor vi skal se klubstanderen hejses til tops og høre sejlklubbens formand Jan Jensen åbne sæsonen. Klubben er vært og byder på en sodavand.

Hvis vejret er godt, vil det, for sejlere med tørdragter, være muligt at sejle efter standerhejsningen, fra ca. kl. 14.30.

Dato for sæson start

Første almindelige træningsdag bliver torsdag den 3. maj. Se vedlagte skema.

Sidste træningsdag før sommerferien er torsdag den 28. juni.

Der sejles ikke torsdag den 10. maj (Kristi himmelfartsdag) samt mandag den 21. maj (2. pinsedag).

Træner team 2018

Foruden reservetrænere samt forældre, ser det faste trænerteam ud som følger:

1. Allan Larsen
  2. Niels Roesdahl Larsen
  3. Henrik Wulff
  4. Bo Kuno Christensen – Hovedsagelig træner om mandagen
  5. Signe Joensen
  6. Gunhild Pohl Nkunkununu
  7. Kim Nybo – Hovedsagelig brovagt om mandagen
  8. Kjeld Gerdrup
  9. David Niklas Joensen

Træningslejr i maj og juni

Et par optimistjollesejlere overvejer at tage til:

Faaborg den 25-26-27. maj på c/b-lejer med OCD – klasseorganisationen for danske optimistjolle-sejlere

Fejø den 15-16-17. juni med Bandholm sejlklub

Mere herom følger. (i april måned)

Havnens dag:

Lørdag den 9. juni afvikles Havnens Dag i over 100 havnebyer rundt om i Danmark.

Vi håber, at vores unge vil komme og sejle på denne dag, så det kan skabe lidt liv på havnen.

Kontingent:

Aktive voksne    kr. 800,00

Juniorer under 25 år kr. 500,00

Søskende til juniorene kr. 250,00

Kontingenterne kan allerede indbetales nu, og gerne senest 1.4.18 på klubbens konto i Nordea reg. 0040, konto 0550451050,

eller via MobilePay 23646. – Der sendes ikke opkrævninger ud.

Kalender for første halvdel:

Med venlig hilsen Lotte og Allan